Vad vi gör för Dig

Vem ansvarar för beteenden hos er?

Just nu står vi alla inför att åter öppna upp näringsliv och samhället i stort. Vi blickar framåt, nu är det omstart med chans till förändring och hållbarhet!

Behöver ni hjälp med hållbara beteenden på ert företag, beteenden kopplat till företagets kultur, värderingar och samarbeten på jobbet? Hur ska vi vara mot varandra när vi öppnar upp igen? Bra då har du kommit rätt

Mike Florette är Sveriges enda certifierade och licensierade TINY HABITS® coach, MIKROVANOR

Lisbet Duvringe, utbildad i beteendeförändring, Nudging och arbetslivspsykologi. Nudging är en hjälpsam metod i att tänka i beteenden vid förändring. 

Meningsfull kompetens, utveckling och förändring har aldrig varit mer angeläget för att uppleva organisatorisk eller privat framgång. Du står inför stora förändringar och behöver rusta dig!

 

Du, medarbetare och företaget behöver kunna anpassa er och trivas med en föränderliga värld. Då behövs ny kompetens!

 

Med psykologin inom beteendedesign kan du förändrar tankar, känslor och handlingar. Nudging och Mikrovanor (TINY HABITS) är därför två hjälpsamma metoder för beteendeförändringar och en hållbar framtid.

 

Åh, vet du det är roligt, nästan magiskt enkelt att nå resultat! Mikrovanor handlar om att du tar små steg för en stor förändring.

 

Som beteendeexperter använder vi de senaste, kraftfullaste och enklaste metoderna och beteendeverktygen för att kunna driva meningsfull förändring och utveckling som passar dig.

 

Varför? Jo, för alla beteenden betyder något och det blir allt viktigare för chefer, ledningsgrupper och privatpersoner att utveckla förståelsen för mänskligt beteende och beteendeförändringar, både privat och i arbetslivet.

 

Vem är till exempel ansvarig för beteenden och beteendeförändringar på din arbetsplats? Vem designar era nya beteenden? Vilka beteenden driver era värdeord, vision och ger resultat?

 

Om du lär dig begripa varför människor handlar som de gör och vilka beteenden som har inverkan på våra vanor och val så har du möjlighet att göra skillnad. I företaget, i din arbetsrollo ch privat. Du har stora möjligheter att uppnå nya resultat!

 

Omorganisation, konflikter och företagskultur är exempel på när du behöver arbeta med beteendeförändringar. Även när du behöver stärka er Vi-känslan, ert varumärke eller få kunden nöjd och återkommande. Vem ansvarar för dessa beteendeförändringar? Eller chansar ni på att det bara funkar?

 

Är du nyfiken på:

  • Hur du kan förändra ditt och andras beteenden
  • Hur du kan hitta nya hållbara val och vanor
  • Varför vi människor agerar och tar beslut som vi gör 
  • Hur beteendedesign kan underlätta för att agera på ett nytt hållbart sätt
  • Hur man kan förenkla för människor att fatta rätt beslut
  • Hur du kan samarbeta med hjärnan och undvika tankefällor

Då har kunskap om Mikrovanor, nudging och beteendedesign visat sig vara hjälpsamt för att hitta kostnadseffektiva lösningar för att få människor att agera i den riktning du önskar samtidigt som de känner att de gör det av fri vilja. Hur bra är inte det?

 

Begreppet nudging lanserades av nobelpristagaren Richard Thaler och handlar om att ge en vänlig knuff i rätt riktning när du behöver förändra medarbetares, kunders eller chefers vanor och beteenden mot ett nytt målbeteende.

 

Mikrovanor kommer från forskaren BJ Fogg- Mike Florette hos oss är certifierad och licensierad Tiny Habitscoach, Mikrovanecoach.

 

Den enda i Sverige- det ni!  Så välkomna till oss!

 

 

Över 1000 kunder

Över 20 års erfarenhet

Sverige och internationellt

Hur vi gör

Välkommen att utvecklas tillsammans med oss!

Som experter på beteenden och förändring hjälper vi er att byta ut ohjälpsamma vanor och mönster för att ersätta dem med nya hjälpsamma. I små mikrosteg.

 

Uppstår problem vid omorganisation eller vid ett förändrings-arbete så behöver beteenden designas om.

 

Vi startar med beteendekartläggning, ser vilka hinder som finns och föreslår vilka beteenderesurser ni behöver.

 

Ni kan också kompetenshöja inom företaget genom att boka föreläsningar, workshops eller utbildningsdagar.

 

Vi har egen studio och sänder både livestreamat eller förinspelat. Du kan också välja från våra onlinekurser och föreläsningar i vår HR People-academy. Se också de exklusiva höstföreläsningarna och anmäl dig redan nu!

 

Vetenskap

HR People jobbar tvärvetenskapligt inom områdena psykologi, retorik och beteendevetenskap. Fokuset är alltid på nyttan och hållbarhet.Med direktkontakt med forskare i hela världen, bland annat Susanne Strand, James Fallon, Michael Woodworth, Sandra Brown, Andrew Nevin, Peter Jonason, Katarina Howner och bestsellerförfattaren David Taylor får vi högaktuell forskningsbaserad kunskap och dessutom ny inspiration i flexibla upplägg.

 

Våra erbjudande passar bra för dig som vill fylla på med kunskap inom områdena beteendeförändring, nudging, stress, självinsikt, hjärnan, affärskommunikation, ledarskap, retorik och det mesta inom HR. Vi erbjuder också rådgivning och coachning.


COACHING I DIN HAND

med beteendeexperterna

Mike & Lisbet

 

Tillsammans har de hjälpt 1000- tals människor och företag. 7 böcker har de skrivit om mänskligt beteende, ledarskap, konflikter, kreativitet, humor på jobbet, mörka beteenden och psykopater. De medverkar flitigt som experter i tv, tidningar, poddar och radio.

 

BETEENDEEXPERTER

Mike Florette, senior konsult, är expert på beteenden och utbildad retoriker. Han brinner för positiv beteendeförändring och hur du kan samarbeta hjärnan. Dessutom berättar han om språkets påverkan i arbetslivet. Mike är VD för HR People och har hållit tusentals föredrag, workshops och utbildningar. Vill du skratta och lära mer så är Mike ditt val, han får alla att trivas och känna sig bekväma.

 

Lisbet Duvringe, senior konsult, är beteendevetaren med akademisk examen i psykologi och retorik. Dessutom har hon vidareutbildat sig på Karolinska Institutet i ämnet beteendeförändring. Lisbet ser alla och är snabb på att se vilka resurser ni behöver, hon hittar hindren och har lösningar på nästan allt. För henne är ingenting omöjligt!

 

BOKA COACHING I DIN HAND

Du bokar lätt och smidigt rådgivning och coaching i din mobil - coaching i din hand- genom att klicka på länken och sedan välja det datum som passar dig. Välkommen till Coaching i din hand!

 

Sagt om oss

Riktigt imponerande och underhållande samtidigt som man får massa kunskap och insikter! 

 

Lisbet är en väldigt skicklig föreläsare. Professionell, underhållande och tydligt sätt framför Lisbet sin breda kunskap till publiken. Hon förmedlar kunskap och insikter på ett närvarande och även roligt sätt!

 

Mike har en otrolig kontakt med publiken från start till slut. Även om det är en föreläsning så känns det mer som att man är en del i en dialog med föreläsaren, vilket gör att man aldrig tappar fokus.

 

Han lyckas vara tydlig, inspirerande och även humoristisk i sitt sätt att framföra både viktiga och ibland tunga föreläsningar.
 

 

Taimaz Ghaffari

Grundare Loungepodden

Mike är en engagerande föredragshållare som har förmågan att blanda djupt allvar med humor vilket gör att det aldrig blir tråkigt på hans föreläsningar.

 

Det märks att Lisbet har djupa kunskaper i de ämnen hon förmedlar, det ger både inspiration och det väcker nya tankar.

 

Man får konkreta tips om hur man ska hantera sin egen situation. 

Bo Engborg

Rektor Nordiskt Näringscenter

Kontakt

Copyright © 2019 HR People.nu All rights reserved.